Ботев Пловдив с оферта към Георги Миланов

07:28
Ботев Пловдив с оферта към Георги Миланов

Ботев Пловдив е отправил оферта към бившия национал Георги Миланов, твърди “Тема Спорт”. Халфът обаче не е дал отговор. Той продължава да се надява да получи атрактивно предложение от чуждестранен тим. В момента 31-годишният играч е свободен агент. 

През зимата Муланов премина от Левски в Ал Дафра. Той обаче остана в Обединените арабски емирства само един полусезон. Отборът му изпадна от елита и Георги предпочете да напусне. В началото на лятната подготовка се считаше за сигурно, че полузащитникът ще се завърне на “Герена”. 

Новият наставник на “сините” Николай Костов призна за разговори с Миланов и обяви, че точно такъв играч му е нужен в състава. В крайна сметка обаче преговорите завършиха с неуспех. 

Напоследък Ботев се активизира на пазара, след като започна много лошо кампанията. “Жълто-черните”, които са водени от Станислав Генчев, са едва на 14-то място във временното класиране, като имат само две равенства след 5 мача. В клуба за спортен директор бе назначен полякът Артур Платек, който пък привлече Ивелин Попов от Левски. Попето е добър приятел с Миланов от времето им заедно както на “Герена”, така и в Литекс и националния отбор. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация