Лошите новини за Тимбер се потвърдиха

18:18
Лошите новини за Тимбер се потвърдиха

Бранителят на Арсенал Юриен Тимбер има увреждане на предните кръстни връзки на дясното коляно, заради което нидерландецът ще се подложи на операция и ще отсъства в продължение на няколко месеца. Новината бе потвърдена официално на сайта на лондончани.

Арсенал привлече Тимбер от Аякс срещу първоначална сума от 34 милиона паунда плюс още четири милиона под формата на бонуси. Той дебютира със силно представяне в двубоя срещу Манчестър Сити за „Къмюнити Шийлд“. В срещата срещу Нотингам Форест от първия кръг на Премиър лийг Тимбер получи контузия в добавеното време на първата част след единоборство с Джонсън, за което нидерландецът получи и жълт картон. Бившият играч на Аякс излезе за началото на втората част, но отново почувства болка и в 50-ата минута бе заменен от Томиасу.

„Много съм разочарован, че контузията ми е по-сериозна от очакваното. Особено след топлото посрещане, което получих. Исках да се отблагодаря на феновете с представянето си на терена, което няма да бъде възможно за известен период от време. Благословен съм да съм заобиколен с много страхотни хора. Заедно ща направим всичко възможно, за да се върна по-силен възможно най-скоро“, написа Тимбер в своя профил в „Инстаграм“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация