Неймар е все по-близо до Барселона

20:09
Неймар е все по-близо до Барселона

Бразилската звезда Неймар е информирал ръководството на Пари Сен Жермен, че иска да напусне клуба това лято. Според “Екип” 31-годишният нападател е споделил желанието си пред президента на парижани Насер Ал-Хелаифи. Той не е доволен от посоката на развитие на клуба и иска да се завърне в Барселона преди затварянето на трансферния прозорец.

Това е поредният проблем, с който ПСЖ трябва да се правя това лято. Шампионът на Франция има достатъчно главоболия с другата голяма звезда Килиан Мбапе, който също иска да напусне. Френският национал е изваден от отбора и не тренира с първия тим, докато очаква решение за бъдещето си.

Желанието на Неймар да се завърне в Барселона е трудно осъществимо поради финансовата ситуация при каталунците и огромната заплата, която той получава. От ПСЖ едва ли ще спират нападателя, но според последни информации треньорът на Барселона Чави Ернандес не иска да нарушава синхрона на тима си с привличането на бразилеца. Според испански медии Луис Енрике също не държи да го има в състава си. Бразилецът има договор с парижани за още три години.

Миналата седмица Неймар се завърна на терена след близо шестмесечно отсъствие поради контузия. Той отбеляза два гола и направи асистенция в контролата срещу корейския Чонбук Моторс.

След поредицата от звезди, които ПСЖ привлече последните години, клубът може да се раздели с Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар в рамките на едно лято. Аржентинецът отиде в Интер Маями, а Мбапе има договор за още една година и иска да премине в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация