Поредно неубедително представяне за ПСЖ в летните контроли

19:56
Поредно неубедително представяне за ПСЖ в летните контроли

Пари Сен Жермен загуби с 2:3 от Серезо Осака в атрактивна приятелска среща, играна в Япония. Френските шампиони повеждаха на два пъти, но в крайна сметка допуснаха обрати загубиха мача. Защитата на парижани не се представи особено убедително през срещата и често изпитваше колебания, което със сигурност не се е харесало на новия наставник Луис Енрике.

Юго Екитике откри за ПСЖ след асистенция на Уарен Заир-Емери още в 17-ата минута, но белгиецът Жорди Кру изравни само пет минути по-късно, възползвайки се от неразбирателство между Данило и Милан Шкриняр.

Витиня направи 2:1 за ПСЖ четири минути след подновяването на втората част, като този път Екитике се отчете с чудесна асистенция с пета. Малко след това обаче французите направиха редица смени, което сякаш разстрои играта им и доведе до обрата.

Така в 67-ата минута Люка Ернандес загуби топката на левия фланг, което позволи на Рио Уатанабе да центрира остро на крака на Сота Китано, който с отмерен удар изравни резултата. Бившият футболист на Борусия (Дортмунд) и Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава пък направи 3:2 за японците след 12 минути, като вкара след красив удар с десния крак, след ново разбирателство в защитата на ПСЖ.

До края на срещата французите не успяха да изравнят и срещата завърши при този резултат. Така ПСЖ записа нов неубедителен мач след нулевото равенство преди няколко дни с Ал-Насър. Отново за тима играха новите попълнения Милан Шкриняр, Мануел Угарте, Марко Асенсио, Люка Ернандес и Шер Ндур. Голямата звезда на тима Неймар не се появи в мача, въпреки че бе на пейката.

На 1 август продължава японското турне от приятелски срещи на ПСЖ, като тимът ще срещне Интер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация