Ръководството на ЦСКА не пожали Турицов след острата му реакция срещу "червените" привърженици

17:41
Ръководството на ЦСКА не пожали Турицов след острата му реакция срещу "червените" привърженици

Иван Турицов вече не е капитан на ЦСКА София, обявиха от клуба. Решението на ръководството на "червените" е продиктувано от поведението на защитника след края на мача със Сепси на "Армията", загубен с 0:2.

След последния съдийски сигнал Турицов влезе в разправия с част от феновете в сектор "А". От клуба осъждат строго действията на футболиста, който получи огромна подкрепа от червената общност в края на миналия сезон, когато изпусна много важна дузпа срещу ЦСКА 1948.

Часове след снощния двубой Турицов се извини за реакцията си срещу привържениците, но това явно не е повлияло на решението на клуба да му наложи строго наказание.

Ето какво написаха от "Армията":

"Благодарим ви, “армейци”! За безрезервната си подкрепа и кипящата страст по трибуните от първа до последна минута не заслужавахте това представяне. Емоциите бяха много, адреналинът - висок, но това не оправдава поведението ни на терена. 

Ето защо ръководството на ЦСКА взе решение да отнеме капитанската лента на Иван Турицов. След невероятната подкрепа, която Иван получи от всички в клуба и по трибуните в края на миналия сезон, вчерашните му реакции срещу публиката на ЦСКА са недопустими. Не приляга капитана на най-великия клуб в България да реагира по този начин и да не е в състояние да контролира емоциите си. 

ЦСКА е не само спортна институция, но един от най-великите феномени в страната ни. Като такъв сме длъжни да го пазим и поставяме над всеки".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация