Саша Илич: За съжаление, не се е променило нищо от мача с Хебър

23:51
Саша Илич: За съжаление, не се е променило нищо от мача с Хебър

Старши треньорът на ЦСКА София Саша Илич сподели мнението си след минималния успех над Крумовград на "Армията". Наставникът на "червените" отново обърна внимание на многото пропуски пред противниковата врата, след което коментира предстоящите двубои с румънския Сепси от Лигата на конференциите.

"За съжаление, не се е променило нищо от мача с Хебър. И днес пропуснахме много положения. Днес, от 5-6 много добри положения, вкарахме само един гол. Когато пропуснеш толкова сериозни ситуации, това е много. Със сигурност, ако бяхме вкарали втори гол, играта ни щеше да бъде много по-добра. Най-важното е, че спечелихме.

Статичните положения зависят от играчите, които имаме. Загубихме Маурисио Гарсес, който беше един от добрите ни изпълнители. Днес имахме доста корнери и фалове, но от тях стигнахме само до две-три добри положения. Ще работим и ще се постараем да се върнем към това, което показвахме през миналата година.

Днес Естрада не беше в групата заради правилото за играчи извън Европейския съюз, но следващия мач може и да бъде. Всички взеха участие. Това е нашият отбор за този сезон.

Изтеглихме възможно най-тежкия противник - Сепси. Предстоят ни два много тежки мача, но ние ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред. Предстоят ни тежки пътувания. За гостуването на Етър трябваше да пътуваме 3-4 часа с автобус, така че най-доброто ртешение беше да се отложи този мач", заяви Илич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация