Миланович: Доволен съм, защото се противопоставихме на ЦСКА през всичките 90 минути


23:46
Миланович: Доволен съм, защото се противопоставихме на ЦСКА през всичките 90 минути


Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович остана доволен от представянето на своя отбор въпреки загубата от ЦСКА София с 0:1. Наставникът на тима отдаде заслуженото на "червените" и отбеляза, че днес неговите футболисти са играли по-добре, отколкото в мача срещу Лудогорец, спечелен с 3:1.

"Поздравления за ЦСКА. Във всичките 90 минути те бяха по-добрият отбор. Имахме проблеми още в началото на мача, влязохме трудно. Имаха доста центрирания и ни поставиха под напрежение. Голът им помогна допълнително. В последните минути започнахме да намираме нашия ритъм, но генерално мисля, че ЦСКА игра по-силно. Аз съм доволен, защото се противопоставихме на ЦСКА през всичките 90 минути.

Мисля, че днес играхме по-добре, отколкото срещу Лудогорец. Най-вече физически. Играхме на висока преса, което ми хареса. Моята мечта е да бъдем на седмото място. Целта пред нас е да останем в дивизията и да бъдем колкото се може по-напред в таблицата.

Ще действаме стъпка по стъпка. Ако може да играем така добре и срещу ЦСКА, и Лудогорец, защо да не изгледаме по същия начин и срещу Черно море. Не мисля, че ще има нови трансфери.  

Победата срещу Лудогорец беше исторически момент за феновете. Всеки мач ще се борим и се надявам те да продължат да ни подкрепят", заяви Миланович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация