Бенфика хвърли здрав бой на Ал Насър и Роналдо

13:51
Бенфика хвърли здрав бой на Ал Насър и Роналдо

Отборът на Ал Насър Рияд допусна нова тежка загуба по време на подготовката си в Португалия. След като преди дни Роналдо и компания паднаха с 0:5 от Селта, сега те загубиха с 1:4 и от Бенфика. Звездите на саудитите Кристиано и Марсело Брозович бяха сред титулярите на своя тим, като португалецът бе на терена 84 минути, а хърватинът игра цял мач.

Завърналият се в Бенфика Анхел ди Мария отново показа, че има какво да даде на отбора с ново силно представяне в контролите. Той откри резултата в 22-рата минута, след като бе изведен в наказателното поле, финтира защитник и хладнокръвно отбеляза.

Следващите две попадения бяха на сметката на Гонсало Рамош. В 31-вата минута той бе изведен очи в очи с вратаря и технично го прехвърли за 2:0. След това в 39-ата минута отново той получи пас на скорост и хладнокръвно реализира третия гол в мача.

Ал Насър показа зъби в 42-рата минута, организирайки хубава контраатака, Талиска напредна и подаде на Халид Ал-Ганам, който показа здрави нерви и отбеляза за 3:1.

В 68-ата минута Бенфика подпечата успеха си с четвърти гол. Диагонален удар на Ристич бе спасен от вратаря, но при добавката Андреас Шелдеруп отблизо прати кълбото в мрежата.

Следващата проверка на Ал Насър ще бъде срещу Пари Сен Жермен на 25 юли, докато Бенфика ще играе със Селта още утре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация