Селта разсипа отбора на Роналдо и Брозович в контрола (видео)

08:57
Селта разсипа отбора на Роналдо и Брозович в контрола (видео)

Селта разби с 5:0 Ал Насър Рияд в контролна среща, играна в Алгарве, Португалия. Възпитаниците на Рафа Бенитес нанизаха и петте гола през второто полувреме в рамките на по-малко от 20 минути. За успеха на испанския тим помогна и фактът, че съперникът им остана с човек по-малко на терена от 52-рата минута, когато Абдулалех Ал Амри получи червен картон.

Кристиано Роналдо и Марсело Брозович бяха титуляри за Ал Насър, като португалецът бе заменен на полувремето, а хърватинът остана на терена до 54-тата минута.

След тяхното напускане Селта наложи категорично волята си. Гаел Алонсо откри резултата в 57-ата минута с глава след корнер.

След това започна головия рецитал на Йорген Странд Ларсен. Той първо бе точен в 62-рата минута, засичайки с глава центриране отдясно. В 71-вата минута Мигел Родригес вкара третия гол, след като бе изведен в наказателното поле и намери далечния ъгъл на вратата.

Последните две попадения в мача отново бяха дело на Ларсен. В 73-тата минута той бе изведен зад защитата, елиминира и вратаря и прати топката в мрежата. Две минути по-късно норвежецът се възползва от грешка на вратаря и оформи крайното 5:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация