Ужас: Рекордна покупка на Челси може да пропусне целия предстоящ сезон

19:01
Ужас: Рекордна покупка на Челси може да пропусне целия предстоящ сезон

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино получи сериозен удар в плановете си за новия сезон, след като лондончани потвърдиха преди по-малко от час, че Уесли Фофана е претърпял операция на предни кръстни вързки. Сега притесненията са свързани с това, че френският бранител може да пропусне целия предстоящ сезон, тъй като не е ясно колко бързо ще успее да се възстанови от травмата си.

“22-годишният футболист не пътува за предсезонното турне в Америка, тъй като премина медицински изследвания, които, за съжаление, потвърдиха, че се налага операция на кръстни връзки. Сега той ще започне своето възстановяване на базата на тима,” се казва в официалното съобщение от клуба.

Уесли Фофана бе привлечен за 80 милиона евро през миналата година от Лестър, но пропусна няколко месеца от сезона именно заради проблеми с травми в коленете. Това е пореден удар за французина, който пред 2021-а счупи крака си и бе извън терените за повече от половин година. Неговото отсъствие обаче може да се окаже и доста сериозен проблем за Маурисио Почетино, който ще трябва да разчита на Беноа Бадиашил, Тиаго Силва и младите Трево Чалоба и Леви Колуил в тази зона. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация