Челси се насочва към сделка за Влахович

07:37
Челси се насочва към сделка за Влахович

Челси не се е отказал от идеята да привлече нападателя на Ювентус Душан Влахович през това лято. Сърбинът отдавна е в полезрението на лондончани, които са решени да усилят нападателната си мощ за новия сезон, след като през миналата кампания имаха доста проблеми именно в предни позиции. В клуба разглеждат няколко играчи за върха на атаката и 23-годишният сърбин е един от тях, пише "90 min".


Влахович е дал индикации, че е готов да си тръгне от Ювентус след не особено добрия сезон, който направи. Той е склонен да опита да рестартира кариерата си и предложението на Челси може да го заинтригува.


В същото време и в Ювентус са склонни да се разделят със сърбина. Масимилиано Алегри е дал "зелена светлина" за негова продажба. Клубът има нужда от свежи финансови постъпления и това може да наложи раздялата с някои от звездите, като Влахович е един от тези, които може да си тръгнат. Торинци обаче ще искат да си върнат вложените в нападателя инвестиции и няма да го пуснат за по-малко от 70 милиона евро.


В същото време в Челси трябва да действат бързо, ако искат да вземат този футболист. Към него интерес има и от други клубове, като се споменават имената на Манчестър Юнайтед, Арсенал и Нюкасъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация