Пенев: Първенството можеше да започне спокойно в началото на август, футболистите да починат

00:13
Пенев:  Първенството можеше да започне спокойно в началото на август, футболистите да починат

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев сподели мнението си след нулевото равенство с ЦСКА София на старта на новия сезон в efbet Лига. Ел Голеадор заяви, че е доволен от представянето на своите футболисти, след което коментира и селекцията в отбора.

"Доволен съм от момчетата. Отборът игра сериозно и дисциплинирано. Може би в началните минути бяхме по-плахи, но без значение. След това нещата се подредиха и изиграхме мача с желание и характер. Футболистите спазиха указанията и така трябва да бъде.

Това е началото, не знам колко българи и колко чужденци ще играят. Към момента показваме, че с много българи в състава се справяме добре и ще продължим в тази посока. Ако има чужденци, които могат да помогнат и са по-добри от нашите момчета, разбира се ще бъдем внимателни относно такъв тип трансфери. Като гледам нашето първенство в доста отбори има много малко българи - по двама, трима, четирима и после очакваме силни национални отбори, школите изчезват и т.н.

Направихме добра подготовка. Първенството можеше да започне спокойно в началото на август, футболистите да починат. Трансферният период е отворен, не спираме. Ще привлечем още футболисти. Тепърва навлизаме в програмата. Рано или късно ще играеш срещу всички. Това са тънки сметки, които не ги приветствам", заяви Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация