Стоичков ще има важна роля в представянето на Меси и Бускетс като играчи на Интер тази нощ

21:07
Стоичков ще има важна роля в представянето на Меси и Бускетс като играчи на Интер тази нощ

Българската легенда Христо Стоичков ще има роля в представянето на Лионел Меси и Серхио Бускетс пред феновете на Интер Маями, пише “Мундо Депортиво”.

Двете топ попълнения на американския отбор ще бъдат представени пред привържениците в Маями тази нощ в специално шоу на клубния стадион, което започва в 3:00 часа българско време. Неслучайно именно Камата е сред избраните особи за приветстването на Меси и Бускетс. Той не само живее в града във Флорида, работейки за телевизионния гигант ТУДН, но и е в близки отношения със световния шампион с Аржентина. Двамата многократно са били заедно на мероприятия на Барселона, като неведнъж именно Стоичков е награждавал Меси с важни отличия.

От изданието също така припомнят, че Ицо и Лео се срещнаха именно в Маями миналата есен, когато "албиселесте" се подготвяше за Мондиал 2022 на клубната база на Интер Маями. Самият Меси, подобно на Стоичков, също има къща в града от няколко години насам, което вероятно е повлияло на избора му да премине в клуба от МЛС. Родната легенда също познава отлично местния футбол, тъй като към края на своята кариера игра първо за Чикаго Файър, а след това и за Ди Си Юнайтед.

Сред музикалните звезди, които се спрягат за участие в шоуто са Шакира, Бед Бъни и Малума. Междувременно, от клуба на Дейвид Бекъм посветиха специална песен на Меси, свързаха с пристигането му в Маями. Оттам се свързаха с аржентинската рок група Ла Моска Тсе-Тсе с молбата да направят кавър на песента "Мучачос", "Ахора Нос Волвимос а Илюжонар", която се превърна в нещо като химн за отбора на Аржентина по пътя му към триумфа на световното първенство в Катар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация