Лионел Меси посети тренировка на Интер Маями и се запозна с новите си съотборници

01:10
Лионел Меси посети тренировка на Интер Маями и се запозна с новите си съотборници

Лионел Меси посети тренировка на Интер Маями и се запозна с новите си съотборници. От клуба обаче няма да публикуват снимки от заниманието с участието на аржентинската звезда до официалното обявяване на привличането му. Очаква се това да стане факт в следващите часове. 

Меси издържа медицинските прегледи още вчера, а в неделя ще бъде представен пред около 20 000 фенове на Интер Маями. Ден по-късно той ще даде пресконференция за медиите, а в четвъртък може да дебютира срещу мексиканския Крус Асул. Самият аржентинец потвърди, че ще продължи кариерата си в Интер Маями на 7 юни. 

Междувременно, официалният профил на клуба в Инстаграм отбеляза огромен ръст от нови последователи. В деня, в който стана ясно, че Меси ще премине в тима, профилът е бил следван от 900 000 души, а в момента бройката е 8,6 млн. С повече последователи в социалната мрежа могат да се похвалят само 4 спортни организации в САЩ. Това са баскетболните Голдън Стейт Уориърс с 30,9 млн. последователи, Лос Анджелис Лейкърс (22,8 млн.), Кливланд Кавалиърс (12,4 млн.) и Чикаго Булс (9,8 млн.).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация