В Интер бесни, прекратиха преговорите за Лукаку

19:48
В Интер бесни, прекратиха преговорите за Лукаку

Интер е прекратил преговорите за завръщането на Ромелу Лукаку на “Джузепе Меаца”, съобщава Джанлука Ди Марцио. Според трансферния експерт играчът вече е бил уведомен за това решение, а неговият клуб Челси скоро също ще научи за избора на ръководството на финалиста в последното издание на Шампионската лига.

Повод за категоричната позиция на “нерадзурите” е поведението на Лукаку и неговия адвокат Себастиен Ледюр. Нападателят беше дал думата си на Интер, че ще се върне при тях през новия сезон и че ще изчака търпеливо клубът да събере нужните пари за неговото привличане. Миланският гранд най-после постигна споразумение с Манчестър Юнайтед за продажбата на вратаря Андре Онана за 50 + 5 млн. евро. Така шефовете на “Змията” успяха да постигнат и споразумение с Челси за белгийския национал на стойност 35 + 5 млн. евро.

Самият Лукаку обаче в последния момент се разколебал, след като научил за офертата на Ювентус към лондончани на стойност 37,5 + 2,5 млн. евро. В Интер били подразнени, че Ледюр предложил своя клиент първо на Милан, а след това и на “Старата госпожа”. Чашата обаче преляла в петък. През целия ден от клуба неуспешно се опитвали да се свържат с 30-годишния играч, който в крайна сметка се обадил на Пиеро Аузилио, за да се опита да оправи нещата. Разговорът не продължил дълго, като директорът заявил на голмайстора, че може да забрави за възможността отново да облече екипа на тима.

Така в Милано вече търсят нови варианти за централен нападател, а най-реалната опция за следващ клуб пред Лукаку е преминаване в Ювентус, но само ако оттам продадат Душан Влахович преди 4 август. В противен случай той или ще трябва да остане в Челси, или да преосмисли по-ранния си отказ и все пак да отиде в Саудитска Арабия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация