Бъдещето на Лукаку остава неясно

14:27
Бъдещето на Лукаку остава неясно

Ромелу Лукаку ще поднови тренировки с тима на Челси едва на 17-и юли, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. Той допълва, че все още не е взето окончателно решение от ръководството на тима за бъдещето на нападателя, което най-вероятно ще бъде обсъдено след завръщането му английската столица.

Това идва в потвърждение на появилата се тази сутрин информация в “Дейли Телеграф”, която гласеше, че белгийският нападател няма да се яви за тренировки утре, както обяви Маурисио Почетино на първата си пресконференция като наставник на “сините”.

“Смятам, че всички страни знаят личното ми мнение по въпроса. Той трябва да се завърне на 12-и или 13-и юли и да бъде част от отбора за предсезонната подготовка,” заяви тогава аржентинецът.

Малко по-късно “Телеграф” информира, че Интер ще отправи нова оферта за Лукаку на стойност 40 милиона евро - 29 млн. гарантирани плюс още 11 под формата на бонуси. Смята се, че именно това е цената, която е била поставена на белгиеца от шефовете на Челси, след като те платиха 113 милиона евро на “нерадзурите” за нападателя през лятото на 2021-а година. Именно такова е и желанието на Лукаку да се завърне на “Джузепе Меаца”, след като вече отказа сериозна оферта и от Саудитска Арабия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация