Ето кой ще замени Мбапе в ПСЖ

11:57
Ето кой ще замени Мбапе в ПСЖ

Нападателят на Атлетико Мадрид Жоао Феликс иска да премине в Пари Сен Жермен, информира “Марка”. Португалският национал е категоричен в желанието си да напусне “дюшекчиите”, но до момента за него има само една оферта - от Астън Вила. Феликс обаче държи да играе в Шампионската лига и се надява интересът на ПСЖ да прерасне в конкретно предложение. 

Според “Дефенса Сентрал” преговори между двете страни вече са водени. Нещо повече: на португалеца е обещано да получи на “Парк де Пренс” любимия си номер 7, който в момента принадлежи на Килиан Мбапе. Голмайсторът на парижани отказва да продължи договора си и почти сигурно ще бъде продаден до края на трансферния прозорец. 

Жоао Феликс започна подготовка с Атлетико, но Диего Симеоне го прати да тренира с юношите. 23-годишният футболист настоява бъдещето му да се изясни до 24 юли, когато тимът заминава на предсезонно турне в Азия. 

През втората половина от миналия сезон бившият играч на Бенфика беше преотстъпен на Челси, като вкара 4 гола в 16 мача. Лондончани обаче отказаха да го закупят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация