ПСЖ взима Влахович, ако Мбапе напусне

08:30
ПСЖ взима Влахович, ако Мбапе напусне

Нападателят на Ювентус Душан Влахович е сред набелязаните от Пари Сен Жермен играчи, които може да заменят Килиан Мбапе, ако той си тръгне от "Парк де Пренс" това лято, твърди "Льо Паризиен". Звездата на парижани влезе в конфликт с ръководството, след като отказа да подпише нов договор с клуба. Така бъдещето му остава неясно, но все по-усилено се говори, че той на всяка цена ще бъде продаден.


Междувременно в ПСЖ не се бавят и вече търсят варианти за негов заместник, като са се спрели на Влахович. А за това има няколко доста логични причини.


Първата е, че Ювентус няма да играе в евротурнирите и е готов да се раздели със звездата си, за да се отърве от голямата му заплата. Втората е, че Влахович ще струва доста по-евтино от Виктор Осимен, който също е желан от парижани, но Наполи му иска 200 милиона евро. Сърбинът ще струва по-малко от половината от тази сума, като дори французите може да успеят да го спазарят за около 70 милиона евро. Освен това Влахович все още е млад, като е само на 23 години и тепърва ще развива потенциала си, независимо, че не изигра особено блестящ сезон за "бианконерите" през миналата кампания.


На "Парк де Пренс" обаче трябва да имат едно наум, че нападателят е в полезрението на още няколко клуба, сред които Челси, Манчестър Юнайтед и Байерн (Мюнхен). От Ювентус пък са категорични, че биха се разделили с Влахович само при добра оферта, като нямат намерение да го пускат под наем.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация