Нюкасъл се разбра с Лестър за Харви Барнс

08:05
Нюкасъл се разбра с Лестър за Харви Барнс

Нюкасъл е близо до привличането на крилото на Лестър Харви Барнс. Двата клуба вече са постигнали принципна договорка за трансфера, като и самият футболист е казал своето "да" и е уточнил личните си условия със "свраките", съобщава "Телеграф". Остава от "Сейнт Джеймсис Парк" да изпратят официалната оферта, което ще стане до дни, след което трансферът може да бъде финализиран.


Лестър искаше 40 милиона паунда за този футболист, но по последни данни се е стигнало до компромис и Нюкасъл ще плати 35 милиона. Самият Барнс също е приел предложението на "свраките", тъй като развълнуван от възможността да играе в Шампионската лига.


25-годишният Барнс е продукт на школата на Лестър и в последните години се превърна във важна фигура за отбора, като има 187 мача, 45 гола и 32 асистенции на сметката си. Той стигна и до националния отбор на Англия, за който има 1 мач.


В Лестър нямаше как да задържат звездите си след изпадането на клуба в Чемпиъншип и Барнс ще е поредният важен играч, който си тръгва от "Кинг Пауър Стейдиъм" след Юри Тилеманс и Джеймс Мадисън. Интерес към крилото имаше и от Тотнъм и Астън Вила, но по всичко личи, че той е предпочел офертата на "свраките".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация