Анчелоти: Ще се борим с Юнайтед и Арсенал за титлата

08:25
Анчелоти: Ще се борим с Юнайтед и Арсенал за титлата
Треньорът на Челси Карло Анчелоти е фокусирал вниманието си върху предстоящото дерби с Манчестър Юнайтед и все още не мисли за зимни трансфери.

Италианският специалист, който ще има възможност да пазарува през януари сподели, че "червените дяволи" и Арсенал са сериозните конкуренти на неговия отбор за титлата и отписа Ливърпул от борбата.

"Сезонът ни трябва да е фокусиран върху мача в неделя. Можем да купуваме играчи, но сега пред нас стоят други въпроси и не е важно какво бихме могли да направим през януари. Това е много важен мач – играем срещу втория в Премиър Лийг. В момента не можем да мислим за Ливърпул, защото те са доста зад нас. Смятам, че Юнайтед и Арсенал са най-сериозните ни конкуренти за титлата", каза Анчелоти.

"Някои хора си мислят, че титлата ще се реши само между нас и Юнайтед, но това не е така, защото Арсенал се представя отлично и има добри шансове за първото място. Въпреки, че ще играем с Юнайтед, това е просто един мач, който носи три точки, както всеки друг двубой. Ние обаче ще се опитаме да ги вземем на всяка цена. Знаем много добре, че ни очаква не само много труден, но и много интересен мач", допълни още треньорът на Челси.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeadPoet_RIP
08.11.2009 21:20

Арсенал ще спечелят титлата тази година бъдете сигурни *thumb_up*

Lollipopp
07.11.2009 19:15

според мен Арсенал са много по-сериозен претендент за титлата от Юнайтед ...

DuFkaTa
07.11.2009 10:45

Аз това го бях казал още преиди началото на сезона *wink*