Де Хеа подписал невалиден договор

16:43
Де Хеа подписал невалиден договор

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа е подписал нов контракт с клуба, но в крайна сметка това не са направили шефовете на тима, съобщава изненадващо авторитетното издание “Атлетик”. Когато договорът се е върнал при ръководството, то е преценило, че не е доволно от уговорените условия и е отправило ново предложение с допълнително занижени условия и още по-сериозно намаление на заплатата му.

В момента той е най-добре платеният играч на Манчестър Юнайтед със седмична заплата от около 375 хиляди паунда, а договорът му изтича в петък, 30 юни. Двете страни преговаряха в продължение на месеци, но споразумението се смяташе за почти сигурно, а едва в последните няколко седмици започнаха да зачестяват все повече информациите, че испанецът ще напусне “Олд Трафорд”.

Освен това мениджърът на отбора Ерик тен Хаг иска да бъде взет нов вратар, който да бъде много сериозна конкуренция на Де Хеа и отказва да гарантира титулярно място на испанския страж. Вратарят от своя страна иска да продължи да играе на най-високо ниво и не желае да сложи подписа си под нов договор, който да го остави на скамейката. От Манчестър Юнайтед вече проучват възможностите за привличането на нов титулярен страж, като за фаворит е смятан Андре Онана, но италианската преса твърди, че от Интер са му поставили цена от около 50 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация