Юнайтед е предложил нов договор на Де Хеа

08:36
Юнайтед е предложил нов договор на Де Хеа

Вратарят на Манчестър Юнайтед Давид Де Хеа ще трябва да приеме почти двойно намаление на заплатата, ако иска да остане в тима. Според “Дейли Мейл” той е получил предложение за нов едногодишен договор, който ще му гарантира седмично възнаграждение от 200 хил. паунда. В момента 32-годишният страж прибира по 375 хил. паунда на седмица. 

Де Хеа е на “Олд Трафорд” от 2011 година, когато беше привлечен от Атлетико Мадрид. Настоящият му контракт изтича в края на месеца и на този етап няма яснота дали ще бъде подновен. 

Бъдещето на испанския страж зависи и от това дали Манчестър Юнайтед ще успее да купи Андре Онана. “Червените дяволи” се очертаха като фаворит за подписа на камерунеца, който иска да напусне Интер. Английският гранд вече е отправил конкретна оферта на стойност 50 млн. евро и определени бонуси. 

За привличането на Онана настоява мениджърът Ерик тен Хаг, който го познава отлично от съвместната им работа в Аякс. Преговорите между двата клуба напредват, а самият вратар е готов да продължи кариерата си на “Олд Трафорд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация