Везенков: Искам да благодаря на феновете на Олимпиакос за всички тези емоции, които ни дават

17:58
Везенков: Искам да благодаря на феновете на Олимпиакос за всички тези емоции, които ни дават

Най-полезният играч в Евролигата и гръцкото първенство Александър Везенков говори специално пред камерата на Sportal.bg, след като той и неговите съотборници от Олимпиакос бяха наградени с шампионската титла в южната ни съседка.

“Този сезон беше изключително труден, но и изключително успешен - спечелихме три титли и загубихме финала на Евролигата за една стрелба. Може да ни боли и да го мислим, но трябва да сме благодарни, защото изживяваме моменти, които може и да не дойдат пак.

Много се радвам за този отбор. Като дойдох в Олимпиакос преди пет години дори не съм и сънувал, че феновете ще пеят името ми. Няма как да не съм развълнуван и да не ми харесва. Знам, че хората искат да остана, но знам и че трябва на трезва глава и да решим какво е най-добре да направя като сравним кои са най-добрите параметри.

В последните две години не бяхме губили много време в гръцкото първенство. Загубихме два мача в последните две години и мисля, че се справихме страхотно. Когато единият играе за другия и всички за отбора, тогава могат да се постигнат много неща.

Искам да благодаря на феновете на Олимпиакос за всички тези емоции, които дават на всеки мач на мен и на отбора. Каквото и да стане, те винаги ще имат специално място в моето сърце”, сподели Везенков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация