Бразилците настояват Анчелоти да им стане селекционер

17:55
Бразилците настояват Анчелоти да им стане селекционер

Президентът на Бразилската футболна федерация Едналдо Родригес заяви, че в близко време ще има среща с наставника на Реал Мадрид Карло Анчелоти или негови представители. На нея ще бъде обсъждана възможността италианецът да поеме националния отбор на “кариоките”.

Анчелоти обяви, че възнамерява да изпълни последната година от договора си с Реал, който е до лятото на 2024 г. Според Родригес обаче бразилците може да не чакат една година, за да назначат специалиста.

“В този случай (да изчакат до 2024 г.), това не е решение, което мога да взема само аз. Трябва да чуя мнението на ръководството, както и играчите. Решението трябва да бъде в синхрон с футболистите. Това е нещо, което трябва да обсъдим в бъдеще”, заяви шефът на бразилската федерация.

“Ние обаче имаме ясна цел (назначаването на Анчелоти) и я преследваме. Аз ще остана в Испания до 18 юни и имам насрочени няколко срещи. Не мога да кажа публично, че ще се видя с Анчелоти, но се надявам да се върна в Бразилия с по-ясно послание относно шанса да го назначим”, допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация