Реал представи второ ново попълнение

17:41
Реал представи второ ново попълнение

Реал Мадрид представи втория си нов футболист за лятото - Браим Диас. 23-годишният испанец се завръща от наем в Милан, който продължи цели три сезона. “Росонерите” имаха възможност да откупят играча, но не се възползваха от клаузата. На "Бернабеу" сега младокът подписа нов договор до 2027 г.

“Днес един от нас - Браим Диас, се завръща в Реал - започна президентът на столичани Флорентино Перес. - Това е един от онези играчи, които ще ни направят още по-силни. Добре дошъл обратно вкъщи. Още от първия ти ден тук ти ясно показа, че мечтата ти е да се превърнеш в част от историята на този клуб. Прибираш се при нас, след като остави следа в един от легендарните клубове. Днес ти отваряш нова страница в кариерата си, която е изпълнена с ентусиазъм и емоции. Знаем, че се бореше да можеш отново да облечеш фланелката на Реал. Ти си част от този клуб и феновете ще се наслаждават на твоята магия.”

Диас, който играе като атакуващ полузащитник, беше закупен от Реал Мадрид още през януари 2019 година срещу 17 млн. евро от Манчестър Сити. Той изкара следващите 18 месеца на “Бернабеу”, след което потегли към Милан.

Иначе вчера Реал представи другият сигурен нов - Фран Гарсия, който се завръща след престой в Райо Валекано.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация