Кипърски гранд с интерес към Мъри

17:48
Кипърски гранд с интерес към Мъри

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е сред кандидатите за нов наставник на кипърския вицешампион АПОЕЛ Никозия, съобщава местното издание "Катимерини". Управата на "синьо-жълтите" взе решение да се раздели с досегашния сръбски наставник Владан Милоевич, а президентът Продромос Петридис обяви, че е възложил задачата за търсене на негов заместник на спортно-техническото ръководство, като усилията са насочени към договарянето на нов специалист още до края на тази седмица.

Стоилов, който си тръгна от "Герена" в началото на април, познава кипърския футбол. Той води друг местен гранд Анортозис за около половин година през сезон 2020/2011. Първи в листата на кандидатите е Душан Керкез, който в момента води Чукарички в родна Сърбия, допълва изданието. 

Според информацията от АПОЕЛ вече са разговаряли с 47-годишния наставник, но няма да бъде лесно да бъде привлечен, като отговорът му се очаква в следващите 2-3 дни.

Друг вариант е бившият гръцки национал Йоргос Донис, който на два пъти вече е водил АПОЕЛ. 53-годишният Донис наскоро обяви, че напуска Ал-Фател (Саудитска Арабия), но високите му финансови изисквания може да се окажат сериозна пречка.

"Катимерини" съобщава, че името на Станимир Стоилов също е в списъка, както и на още един чуждестранен треньор, който преди няколко години е работил в друг кипърския отбор. В АПОЕЛ играе и българинът Георги Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари