Мойс: Огромно постижение за този клуб, но...

08:49
Мойс: Огромно постижение за този клуб, но...

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс бе във възторг от класирането на тима му на финала в Лигата на конференциите. "Чуковете" спечелиха с 1:0 реванша с АЗ Алкмаар и така достигнаха до сблъсъка за трофея. Наставникът пък смята, че това е огромно постижение за неговия клуб.


"Изключително сме развълнувани. Това е огромно постижение за нашия клуб. Важното е обаче да спечелим и финала. АЗ Алкмаар е много силен в това, което прави, но пък аз съм изключително доволен от това, което направихме ние", заяви Мойс.


"Не играхме добре с топката тази вечер, но бяхме добре организирани в защита. Така се постарахме да не получим гол тази вечер. Искахме да се представим по-добре и имахме три или четири възможности на контраатака, с които можехме да поведем по-рано. Дали съм наистина доволен от представянето ни? Не, но важното е, че си свършихме работата и сме на финал. Имаме 13 победи и 1 равенство в турнира, така че се представяме блестящо. Момчетата свършиха страхотна работа и заслужават аплодисменти", каза още шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация