Топузаков: Със защита не може да печелиш

00:09
Топузаков: Със защита не може да печелиш

Наставникът на Левски Елин Топузаков остана разочарован след равенството (2:2) при гостуването на ЦСКА 1948 в пряк двубой за третото място. Треньорът на “сините” не е доволен от това, че футболистите му са можели да отбележат три-четири гола още през първата част, с които да решат всичко в своя полза, но не са го направили.

“Силните ни минути бяха през първто полувреме. Не само защото вкарахме два гола. Можехме да развием атаки, да вкараме повече и да решим срещата. На тежкия терен силите се изравниха. Ние в края се огънахме. За неутралните зрители стана зрелище, но не успяхме да скъсим разликата. Ние сме си виновни. Допуснахме два гола заради несигурността в защита, подпомогната от хлъзгавия терен.

Доволен съм, че реагирахме след техния първи гол, но трябваше още. Ще се повторя, че след втория гол имахме достатъчно ситуации да ги развием и да вкараме трети и четвърти гол още през първото полувреме, с които да решим всичко.

След това гледахме не толкова да вкараме, а да пазим крехкия аванс. Със защита не може да печелиш.

Трябва да застрашаваме повече вратата на противника след толкова много корнери. Целта е европейските турнири. Всичко зависи от нас", заяви Елин Топузаков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация