ПСЖ започна преговори с агента на Моуриньо

18:38
ПСЖ започна преговори с агента на Моуриньо

Спортният съветник на Пари Сен Жермен Луис Кампос вече е водил разговори с Жорже Медеш за възможността Жозе Моуриньо да поеме парижани след края на настоящия сезон. Според RMC Sport за момента Специалния не участва директно в преговорите, които е оставил на своя агент, тъй като е максимално концентриран върху края на кампанията с Рома. Източникът обаче твърди, че Моу проявява интерес към работата.

Кампос, който познава много добре своя сънародник Моуриньо, е на мнение, че именно настоящият треньор на Рома е най-подходящият човек, който може да донесе мечтания трофей от Шампионската лига в Париж. Той направи това с Порто и Интер, а впоследствие триумфира и в Лига Европа с Манчестър Юнайтед и в Лигата на конференциите с Рома, с което стана първият треньор, който печели и трите актуални клубни турнира на УЕФА.

Изглежда почти сигурно, че след края на сезона ПСЖ ще се раздели с настоящия си треньор Кристоф Галтие.

Моуриньо пък твърди, че се чувства много добре в Рома, но португалецът често прави намеци, че не е доволен от бюджета, който му отпуска клубното ръководство, и не може да изгради достатъчно боеспособен отбор, който да се бори успешно на няколко фронта. Със сигурност в ПСЖ Специалния не би имал подобни проблеми.

Италианските медии твърдят, че Моуриньо вече е отказал предложението на Челси да се завърне на „Стамфорд Бридж“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация