Левски започва в плейофите с гостуване в Бистрица

07:27
Левски започва в плейофите с гостуване в Бистрица

Победата на Левски над Септември (София) означава, че “сините” ще финишират твърдо на четвърто място редовния сезон от шампионата, въпреки че до края му има още един кръг. Тимът на Елин Топузаков няма как да задмине третия ЦСКА 1948, нито да падне по-назад в класирането, като бъде изпреварен от Черно море. 


Така, “сините” ще стартират плейофите с гостуване именно на третия. Мачът в Бистрица ще бъде в периода 12 - 15 май (петък - понеделник). При победа в този сблъсък Левски ще погледне смело към третото място в класирането. В момента авансът на ЦСКА 1948 е 5 точки, но може да бъде намален само на 2 (б.а. - ако сегашната разлика се запази). До момента през кампанията Левски не успя да победи този съперник - 0:1 в гостуването и 0:0 на “Георги Аспарухов”. 


До края на редовния дял на тима от “Герена” му предстои една визита. Тя е в понеделник, 8 май, от 17:45 часа срещу Локомотив (Пловдив). “Черно-белите” в момента затварят топ 6. Те обаче могат да изпаднат от шестицата, ако загубят, а Славия победи ЦСКА 1948 в предстоящия кръг. 


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация