Пенев: Тези мачове позволяват да се калиш

21:46
Пенев: Тези мачове позволяват да се калиш

Наставникът на Хебър Любослав Пенев поздрави ЦСКА София за победата с 4:0 над неговия тим. Също така специалистът добави, че днес на практика неговите футболисти не са се противопоставили, а играта им е нямала нищо общо в сравнение с предишните три шампионатни двубоя и ако е можел, е щял да извърши много повече от позволените 5 смени.

“Има си причини за загубата. Не е приятно, когато загубиш, но ще си направим необходимите изводи за грешките. Поздравявам ЦСКА, не се противопоставихме. Имаше ситуации, в които не бяхме максимално концентрирани. Получихме лесни голове. От тук нататък заключения, изводи и се стягаме за следващия мач. Няма лошо да се надиграват и опитват, но да опитват това, което тренираме. Имаше неща, които не се случиха, загубихме и това е.

Наблюдавахме мача тук, отблизо. Със смените се получи промяна до известна степен. Футболистите днес не играха по начина, по който искахме, нищо общо с предишните три мача. Ако можех, щях да направя много повече от позволените пет смени.

Има много отрицателни неща, по-малко са положителните. Ще разгледаме и едните, и другите. Тези мачове позволяват да се калиш, да се ориентираш на какво ниво си”, допълни Любо Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация