Пиоли: Продължаваме да пилеем важни точки

07:30
Пиоли: Продължаваме да пилеем важни точки

Стефано Пиоли очерта основните причини за равенството на Милан срещу Кремонезе на “Сан Сиро”. Двубоят завърши 1:1, а “росонерите” стигнаха до точката с гол на Жуниор Месиас в последните секунди.


“Ясно е, че сме разочаровани. Искахме победата, защото знаехме, че ако не спечелим, задачата ни да финишираме в топ 4 се усложнява. Трябва да презаредим батериите в следващите три дни, защото можем да играем много по-добре от това, особено от показаното през второто полувреме”, сподели Пиоли. 


“Преди почивката вкарахме в употреба нещата, които бяхме тренирали. Създадохме доста положения. Жалко за отменения гол на Салемакерс. Контролирахме мача, но след като не поведохме, стана трудно. После загубихме концентрация и всеки се опитваше да реши нещата сам. Не сме достатъчно решителни. Не харесах второто полувреме, защото действахме много разпиляно”, подчерта треньорът на Милан


“Проблемът не е в отсъствието сред титулярите на Жиру и Леао. Те играха срещу Рома и пак имахме проблеми. Проблемът е, че трябва да сме по-смели и напористи в завързаните двубои. Не печелим задължителните мачове и пилеем важни точки”, призна Пиоли. 


“От колко години Милан не е бил на полуфинал в Шампионската лига? Заслужено стигнахме дотук и искаме да продължим още по-напред”, добави опитният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация