Пеп: Хората казват, че всичко вече е свършило, но не е така

22:34
Пеп: Хората казват, че всичко вече е свършило, но не е така

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола настоява, че все още нищо в битката за титлата в Премиър лийг не е приключило, въпреки че шампионите през седмицата разбиха лидера Арсенал, а в неделя могат да излязат на върха във временното класиране, ако победят Фулъм.

„След мача с Арсенал всичко е нормално. Не сме правили нищо особено. Направихме една възстановителна тренировка, а днес е почивният ни ден. Подготвяме се за Фулъм. Те са изключителен отбор, който има ясно изграден модел на игра, защото са заедно от няколко години. Александър Митрович, който няма да може да играе, е много важен, но освен това те са добре организиран отбор. Трябва да бъдем агресивни.

Хората казват, че всичко вече е свършило, но не е така. Имаме още седем мача. В тях всеки се бори за нещо. Видях какво стана, когато победихме на „Емиратс“ и всички казаха, че трябва да настигнем Арсенал, но след това направихме равен с Нотингам Форест. Нищо не е гарантирано.

Все още не съм планирал нищо за мачовете с Реал Мадрид. Имам идея, но не съм мислил по-конкретно. Обикновено съм загрижен за следващия мач. 

Нейтън Аке е по-добре, но все още не е тренирал с отбора“, заяви Гуардиола на днешната си пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация