Тежък удар за Лийдс

18:24
Тежък удар за Лийдс

Надеждите на Лийдс Юнайтед за оцеляване в Премиър Лийг претърпяха огромен удар, след като важният играч на тима Луис Синистера е аут до края на сезона заради увреждане на връзките на глезена.

23-годишният колумбиец вкара три гола в последните пет мача на йоркшърци, включително откриващото попадение във вторник при равенството с Лестър и победния гол срещу Нотингам Форест по-рано този месец.

Синистера бе принудително заменен през първото полувреме срещу "лисиците" след тежко влизане от страна на Чаглар Союнджу - и сега ще пропусне остатъка от борбата за изпадане.

Наставникът на Лийдс Хави Грасия потвърди: "Луис ще отсъства до края на сезона. Става дума за нещо с връзките на глезена му. За нас е трудно да губим ключови играчи. Но аз предпочитам да не се оплаквам и да бъда позитивен. Разполагам с достатъчно играчи, за да сме конкурентоспособни, и се опитвам да работя с тях, за да намерим начин да постигнем резултатите, от които се нуждаем, за да постигнем целта си.

Синистера има 18 мача и 5 гола за Лийдс в Премиър лийг през сезона, а тимът се бори здраво да запази мястото си в английския елит, като се намира на 16-о място в класирането, само на една точка от зоната на изпадащите. В неделя отборът гостува на Борнемут.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация