Меси близо до завръщане в Барса, но при едно условие

06:54
Меси близо до завръщане в Барса, но при едно условие

Преговорите между Лионел Меси и Пари Сен Жермен продължават да са в застой и все по-вероятен става вариантът легендарният аржентинец да напусне френската столица след края на сезона. Междувременно в Барселона потъркват ръце доволно и правят всичко възможно, за да си върнат един от най-добрите играчи, които са имали през настоящия век, а и като цяло в историята на клуба.


Освен големият престиж и сантименталната стойност, която Меси ще донесе на каталунците, това е и страхотна възможност за испанския отбор от финансова гледна точка. “Блаугранас” имаха страхотни разходи покрай пандемията ot COVID-19, както и натрупаха сериозни задължения към различни институции и лица.


От Cadena SER обаче предават, че Лионел Меси ще поиска от борда на директорите на Барселона Жоан Лапорта да се извини на футболиста на Росарио затова, че го изгони, след като преди това обеща, че ще го задържи.


Досега президентът е имал контакт само с бащата на Меси - Хорхе Меси, и то еднократно в рамките на 40-минутен разговор. Разривът все още е налице между двете страни поради причини, които са публично известни.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация