Селес: Това е пътят, който трябва да следваме

15:17
Селес: Това е пътят, който трябва да следваме

Мениджърът на Саутхямптън Рубен Селес не скри разочарованието си след като неговият отбор не успя да спечели при гостуването си на Арсенал в мач от 32-рия кръг на Висшата лига, завършил 3:3. Гостите водеха с 3:1 до 88-ата минута, преди Арсенал да изравни с два гола в рамките на две минути. Така Саутхамптън остава последен, 20-и във временното класиране с 24 точки в актива си. 

"Изпуснахме две точки, но смятам, че показахме нещо. Беше труден мач. Казах на момчетата, че свършиха фантастична работа и трябва да продължим напред. Показахме характер и това, на което сме способни", коментира Рубен Селес. "Горди сме с работната етика, която имаме и това е пътят, който трябва да следваме", добави той. 

Капитанът на Саутхямптън Джеймс Уорд-Праус смята, че пропусната победа срещу Арсенал е голям удар по амбициите на тима да остане в английския футболен елит. "Възползвахме се от нашите шансове наистина добре и знаехме, че те ще ни притиснат през второто полувреме. Точката е добра, но сме разочаровани, че не спечелихме и трите. Мисля, че с помощта на Рубен се връщаме в ритъм. Трябва да продължим на вярваме", заяви Уорд-Праус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация