Нагелсман също отпада като вариант за мениджър на Челси

19:23
Нагелсман също отпада като вариант за мениджър на Челси

Юлиан Нагелсман, който бе фаворит №1 за мениджърсия пост в Челси, изненадващо се е оттеглил сам от по-нататъшни преговори с лондончани и вече не е сред кандидатите. Това съобщи уважаваният италиански журналист Фабрицио Романо, който бе един от първите, обявили уволнението на Нагелсман от Байерн (Мюнхен). Решението на германеца било окончателно.

В последните две седмици Нагелсман и хора от ръководството на Челси проведоха серия от разговори, за които се твърдеше, че се развиват положително, но Романо информира, че в нито един момент двете страни не са били напълно съгласни по някои ключови теми.

Още вчера пък „Дейли Телеграф“ излезе с информацията, че друг от спряганите за поста – Луис Енрике, също отпада от сметките след като интересът на Челси към него е охладнял. По-рано днес „Скай спортс“ разкри, че Венсан Компани е влязъл във финалния списък, в който е още Маурисио Почетино и още един мистериозен специалист, чието име за момента медиите на Острова все още могат да разкрият. Всичко това означава, че в момента кандидатите са точно трима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация