Любо Пенев: Ще има резултати

18:15
Любо Пенев: Ще има резултати

Любослав Пенев дебютира с домакинско поражение (0:1) от Черно море начело на Хебър. Въпреки това наставникът на пазарджиклии похвали футболистите си за представянето им. Той обаче не пропусна да разкритикува реферите за двойния аршин, с който са ръководили срещата. Пенев разкри и за интересна реплика на единия от страничните съдии към неговия помощник.

“Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в повечето моменти. Първото полувреме имахме две-три ситуации за гол, второто - само една, но като цяло съм доволен. Имаме предпоставка за напредък и надграждане в следващите седмици. Работим много добре, момчетата се отнасят професионално, което ми хареса. Ще има резултати. Днес не заслужавахме да загубим. Има обективни и субективни фактори. Получихме много картони, а противникът - твърде малко. Много лошо влизане отзад на Панов, а няма дори жълт картон. Един от моите помощници разговаря със страничния, който му казва: “Нали знаеш как са нещата”.

Работим и ще има резултат. Радвам се, че се отнасят много отговорно и това е добър знак”, каза Пенев, който за предстоящия мач с Ботев (Враца) отговори следното:

“Или играеш вътре, или вънка. Редуваме домакинства и гостувания. Веднъж завинаги трябва да излезе тази програма и да си направим сметката, но както казва страничния съдия “знаеш как е”. Повтарям го, защото бие на очи.”

“Чувствам се нормално, много добре. Обичам си работата и футбола. Благодаря за подкрепата от клуба и от кмета на общината за условията на работа”, завърши Любо Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация