Неприятен дебют за Любо Пенев начело на Хебър

17:30
Неприятен дебют за Любо Пенев начело на Хебър

Oтборът на Черно море постигна минимален успех с 1:0 над Хебър в двубой от 25-ия кръг на efbet Лига. В герой за гостите от Варна се превърна Атанас Илиев, който вгорчи дебюта на Любослав Пенев.

Първото интересно положение на стадион "Георги Бенковски" дойде след само четири минути игра. Георги Търтов направи добър пробив, след което се нагласи и стреля силно, но кълбото премина на сантиметри от целта. 

В 34-ата минута Октай Хамдиев опита да изненада Иван Дюлгеров с удар от малък ъгъл, но топката прелетя над вратата. 

В 53-ата минута Георги Търтов напредна добре по десния фланг, след което опита шут, но Иван Дюлгеров се намеси. Имаше и добавка от играч в зелено, но стражът на "моряците" отново изби.

Малко по-късно Исмаил Иса подаде към Васил Панайотов, който с изстрел от границата на наказателното поле затрудни максимално Петър Дебърлиев, но стражът успя да избие топката в корнер.

В 78-ата гостите от Варна откриха резултата. Халфът на домакините Георги Вълчев допусна грешка в центъра на терена. Даниел Димов отне и изведе Атанас Илиев очи в очи с Петър Дебърлиев. Нападателят на тима без проблеми успя да матира капитана на Хебър.

В 88-ата минута играчите на Любослав Пенев организираха добра атака, при която Лорен Маружин успя да центрира към Георги Вълчев, който опита акробатичен удар, но топката премина малко над целта. Това бе и последната интересна ситуация в сблъсъка. 

По този начин "моряците" остават на шесто място с актив от 42 точки. Хебър пък продължава да е на 15-а позиция с едва 16 пункта.

ХЕБЪР - ЧЕРНО МОРЕ 0:1

0:1 Атанас Илиев 78'

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация