Баена: Тъжен съм заради агресията, която претърпях след мача с Реал

15:29
Баена: Тъжен съм заради агресията, която претърпях след мача с Реал

Крилото на Виляреал Алехандро Баена, който беше ударен в лицето от халфа на Реал Мадрид Федерико Валверде след снощния мач между двата отбора, завършил 3:2 в полза на “жълтата подводница”, отрече да е провокирал уругваеца.

Според испанските медии до скандалната проява на насилие на Валверде се е стигнало, тъй като в предишния мач между двата тима за Купата на краля през януари Баена си направил лоша шега към играча на мадридчани, казвайки му: “Плачи сега, след като детето ти няма да се роди”, като снощи отново е имало провокации от негова страна. Както е известно, през февруари половинката на Валверде - Мина Бонино, потвърди, че е имало вероятност да пометне при втората си бременност, но впоследствие се оказало, че нямало повод за тревога.

Баена обаче използва профила си в Туитър, за да отрече тези обвинения. “Много съм доволен от впечатляващата победа на отбора на място като “Сантиаго Бернабеу”, но същевременно и доста тъжен заради агресията, която претърпях след мача. Също така съм изненадан от това, което се говори за моята личност. НАПЪЛНО НЕВЯРНО Е, ЧЕ СЪМ КАЗВАЛ ТОВА”, написа той.

Междувременно, “Ел Чирингито” разпространи видео, на което се вижда как Баена е с подута и насинена лява скула след нанесения удар на Валверде.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация