Кансело: Хора с моя характер имат трудности в този непрощаващ свят

07:14
Кансело: Хора с моя характер имат трудности в този непрощаващ свят

Защитникът на Байерн (Мюнхен) Жоао Кансело все още се надява да си заслужи постоянен договор от баварците. В момента той играе на "Алианц Арена" под наем от Манчестър Сити, след като влезе в конфликт с мениджъра на "гражданите" Джосеп Гуардиола. Португалецът е известен с по-буйния си нрав, който е показвал и по-рано в кариерата си докато носеше екипа на Ювентус. В интервю за клубното списание защитникът определи себе си като труден характер.


"Хората твърдят, че характерът ми не е лесен, но сърцето ми винаги е на правилното място. Винаги може да разчитате на мен. В Байерн всички се стремят към абсолютен успех. Тук трябва да работиш здраво във всяка тренировка - харесва ми този манталитет. Щастлив съм, че съм тук и играя в такъв голям отбор", заяви Кансело.


След това той бе попитан да сподели повече относно своя труден характер.


"Трудно ми е да обясня, но ще опитам. Много съм импулсивен и в същото време сантиментален. Вероятна хората лесно разчитат емоциите ми, защото винаги изразявам това, което мисля. Хора като мен често имат трудности в този забързан и непрощаващ свят", сподели още защитникът.


Той разкри още, че мечтае да спечели Шампионската лига с Байерн. Интересното е, че на 1/4-финала той ще се изправи срещу клубът, който държи правата му - Манчестър Сити.


"Има три, четири или пет клуба, които знаят как да отстояват себе си и Байерн е сред тях. Отбори като Байерн, Манчестър Сити и Реал Мадрид винаги са трудни за побеждаване и винаги са фаворити в Шампионската лига. Горд съм, че съм тук. Можем да победим всеки. Мечтая да спечеля Шампионската лига и няма да се откажа, докато не го постигна. Може би ще се получи тази година с Байерн. Няма да имам нищо против", каза още португалецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация