Пиоли: Във всеки мач трябва да играем както срещу Наполи

17:04
Пиоли: Във всеки мач трябва да играем както срещу Наполи

Наставникът на Милан Стефано Пиоли изрази надежда, че в утрешното домакинство срещу Емполи и в останалите си мачове до края на сезона неговият отбор ще покаже същата игра като тази от победата с 4:0 над лидера в Серия "А" Наполи.

“Ключово е да останем напрегнати. Мачовете се печелят първо с отношение и решителност и едва след това с качество. Трябва да бъдем смирени. Първенството е важно за нас и е необходимо да се възползваме от предстоящото ни домакинство.  Трябва да останем на правия път. Постигнахме важна победа в Неапол, но е нужно да играем на това ниво през цялото време. Просто трябва да мислим само за утрешния двубой. Съставът, който ще пусна, ще е най-добрият в зависимост от моите идеи. Също така играем много мачове, така че определено ще има някои промени.

Рафаел Леао не ми е казвал, че се чувства най-добре като ляво крило, а точно обратното. За мен обаче е важно той да е щастлив и да играе с усмивка. Не бива да е притеснен или разтревожен. Той премина през труден период, както стана с отбора. Браим Диас направи две индивидуални тренировки, но е на разположения и ще направя своя избор за двубоя. Алексис Салемакерс е добре, той е непредсказуем играч и има важни характеристики. Исмаел Бенасер е завършен футболист, който може да гради играта от задни позиции, както и да атакува напред. Освен това знае как да стреля. Ще взема решенията си за мача утре сутрин”, коментира Пиоли на днешната си пресконференция.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация