Аутсайдерът Макаби Хайфа готов за първи точки срещу Юве

19:40
Аутсайдерът Макаби Хайфа готов за първи точки срещу Юве
На италианския гранд Ювентус предстои гостуване в Израел на Макаби Хайфа в среща от група "А" на Шампионската лига. Домакините са все още без записан актив от точки в групата, а борбата за първите две места за тях изглежда илюзорна. Положението на "старата госпожа" е доста деликатно, с оглед предстоящите сблъсъци на торинци и спечелените 5 точки до момента, които им отреждат второто място след лидера Бордо.

През изминалия кръг възпитаниците на Чиро Ферара стигнаха до пълния актив от точки срещу шампиона на Израел с минималното 1:0, а в герой за тима се превърна централния защитник Джорджо Киелини, който разпечата стража на гостите след удар с глава. В последствие стражът на италианците бе обявен за номер едно на своя пост в изминалия кръг, което също е доказателство, че трите точки бяха доста трудно спечелени.

Стадион "Рамат Ган" не е непознат за състава на Юве. През не дотам далечната 2004 година торинци си тръгват с точка от него, при гостуването си на Макаби Хайфа след гол на Алесандро Дел Пиеро през втората част на срещата. За състава на гостите в игра се завръща централния нападател Янив Катан, който пропусна гостуването в Торино. Мохамед Гадир също е възстановен от своята травма и ще може да се включи на пълни обороти, ако старши треньорът Елиша Леви прецени. Густаво Боколи ще минава късен фитнес тест, след което ще стане ясно дали ще е възможно участието му в срещата. Тиаго Дутра е наказан за двубоя след като бе изгонен на стадио "Олимпико" в Торино, а компания без възможност да играе е и Бирам Каял.

Проблемите във формацията на Юве изглеждат доста по-сериозни. Лекарите на тима "наградиха" Мауро Каморанези с четири шева на главата след зверския сблъсък с играча на Наполи Матео Конти. По всяка вероятност аржентинецът с италиански паспорт ще пътува с тима за Израел, но не е ясно дали ще играе. Със сигурност срещата пропускат Хасан Салихамиджич, Клаудио Маркизио, Мохамед Сисоко, Джонатан Зебина, Мартин Касерес и Винченцо Якуинта, който на скоро претърпя операция на коляното. Нападението би трябвало да се води от Давид Трезеге, а от по-задна позиция да действат Диего и Себастиан Джовинко. Моментната форма на торинци не е от най-добрите, което прави срещата доста любопитна.

Макаби Хайфа - Ювентус, стадион "Рамат Ган", 21:45 часа

Главен съдия: Тере Хауге (Норвегия)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

batkotidoni
03.11.2009 16:34

100% победа за Юве ! Успехът ще бъде минимален,може би: 0:1;0:2 или 1:2 ! УСПЕХ *stop*

ceco26
02.11.2009 23:27

Ами тия израилтяни защо играят в Европа? Не съм наясно още, ще ме извинявате.