ЦСКА Москва ще търси себе си на \"Олд Трафорд\"

20:40
ЦСКА Москва ще търси себе си на \"Олд Трафорд\"
Английският шампион Манчестър Юнайтед приема руския гранд ЦСКА Москва в четвърти мач от груповата фаза на Шампионската лига. Двубоят ще се играе на стадион "Олд Трафорд" във вторник от 21:45 часа българско време. В другия двубой от група "В" отборът на Бешикташ приема германския шампион Волфсбург.

Първите три мача за "червените дяволи" не бяха никак леки за тях, но съставът на сър Алекс Фъргюсън успя да постигне пълен актив от точки след три минимални победи. Първо не сразен Бешикташ в Истанбул с 1:0, след това Волфсбург в Манчестър с 2:1 и накрая ЦСКА в Москва с 1:0. Икономично от гледна точка на голове и игра, но пък напълно ефективно и "червените дяволи" са почти 100% първенец в групата и сигурен участник в елиминационната фаза на Шампионска лига. ЦСКА Москва пък се нуждае от точки, за да запази шансовете си за класиране напред в турнира, след като успя да победи Бешикташ с 2:1 на "Лужники" и в момента заема трето място в групата с три точки, на една зад втория Волфсбург.

Манчестър Юнайтед се намира в страхотна форма, въпреки, че допуснаха поражение от Ливърпул във Висшата лига. След победата си над ЦСКА в Москва, "червените дяволи" гостуваха на "Анфийлд", където бяха категорично надиграни от представящите се меко казано странно през този сезон мърсисайдци и загубиха с 0:2. Това обаче не попрече на тима на сър Алекс Фъргюсън да постигне лесна победа с 2:0 над Блекбърн през миналия уикенд. На "Олд Трафорд\' българският нападател Димитър Бербатов откри резултата в срещата в 55-а минута с фамозен гол със странична ножица, а Уейн Рууни оформи крайния резултат 3 минути преди края. Така "червените дяволи" вече имат актив от 25 точки, само на две зад водачите в класирането ан първенството Челси. За предстоящия двубой с ЦСКА Москва се предполага, че сър Алекс ще даде почивка на повечето си основни футболисти, а някои от титулярите на Юнайтед са контузени и пропускат срещата със сигурност. Съществува голяма вероятност централната атакуваща двойка Димитър Бербатов - Уейн Рууни да бъде оставена на резервната скамейка за сметка на Дани Уелбек и Майкъл Оуен, както бе в срещата от Карлинг Къп срещу Барнзли в средата на миналата седмица. От групата за мача отпадат бранителите Рио Фърдинанд и Неманя Видич, които страдат от контузии.

Отборът на ЦСКА Москва пък се намира в криза, която ескалира при домакинската загуба от ФК Москва с 1:3 преди седмица. Тогава испанският треньор Хуанде Рамос беше уволнен от ръководството на клуба само 42 дни след назначаването му. След като Леонид Слуцкий пое руските "армейци" тимът постигна трудна победа във вътрешния шампионат над Терек Грозни с 1:0. Така с нов треньор и нови надежди ЦСКА ще трябва да доказва себе си на "Олд Трафорд" в мач от групите на Шампионската лига.

Манчестър Юнайтед - ЦСКА Москва, стадион "Олд Трафорд", 21:45 часа

Главен съдия: Олегарио Бенкуаренса (Португалия)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

batkotidoni
03.11.2009 16:43

В следващия кръг от Примиершип Юнайтед гостува на Челси,който е в уникална серия и може би САФ ще запази по-голямата част от основния си състав за важния мач с Челси идния уикенд ! Манчестър са с 9 точки и дори равния резултат ще им бъде полезен ;] ЦСКА са курав отбор и мисля че ще успеят да си тръгнат поне с точка от "Олд Трафорд" !
1:1 ; 0:1 ! УСПЕХ ! *thumb_up*

holliwood
02.11.2009 21:10

Как няма да ги биеме тук на Олд Трафорд мача ще бъде на друго ниво за разлика в Русия където е много студено.Лесна победа за М.Юнайтед със 3-0 *joking*

manutd_best
02.11.2009 21:07

3:1 голове на Бербо Рони и Нани *thumb_up* Glory Glory Man UNITED! *devil* *party*

Cris_7
02.11.2009 20:43

Дано ги биеме! Glory ,Glory Man United! *party*