Мъри Стоилов: Справедлив резултат

20:34
Мъри Стоилов: Справедлив резултат

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си след равенството на своя тим с Лудогорец. Двата тима не се победиха и завършиха 0:0 в последния двубой от 21-ия кръг на efbet Лига.

“Стана една хубава футболна битка, имаше добри моменти и за двата отбора, равенството е справедлив резултат. За нашия отбор беше важно да играе на добро ниво. Когато имаме добри терени, сме способни да играем хубав футбол. Доволен съм от желанието и амбицията, но има играчи, които трябва още да вдигнат спортната си форма, за да сме по- точни в подаванията и завършващия удар. Трябва да работим върху тази насока. Грешките, от които Лудогорец създаваше положенията си, са си чисто наши грешки, което ни е стар проблем.

Това е футболът, атмосферата - перфектна. Може би най-добрата в България. Без Левски и неговите фенове няма шоу. Това са нещата, които вдигат нивото и качеството на футбола. Това го прави по-гледаем и по-скъп.

Имаме добри флангови играчи. Петрис е в лошо кондиционно състояние, но решихме да рискуваме с него. Когато и двамата ни крайни бранители са здрави, няма да имаме нужда да играем с петима защитници. Според мен основният проблем е в завършващото подаване и удар. Имахме и ситуации на статично положение, което трябваше да реализираме, но пред нас имаше сериозен отбор.

На футболистите задачата им е на терена. Те имат доста по висок праг, могат да играят още по-добре. Трябва да продължат да се развиват. Трябва да подобрим и качеството на играта. На тях всичко им е наред и нямат проблеми, затова всеки мач трябва да играят все по-добре и по-добре.

Има напрежение, искаме да победим, нормално. В предните мачове беше много по-лесно да победим, но терените трябваше да се по-добри и ние да покажем повече характер”, заяви Мъри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация