Казийски разкри дали ще се завърне в националния отбор

17:48
Казийски разкри дали ще се завърне в националния отбор

Българската волейболна звезда Матей Казийски и неговият Итас (Тренто) се класираха за големия финал на турнира за Купата на Италия. 

Казийски и компания направиха невероятен обрат от 0:2 до крайното 3:2 (33:35, 22:25, 25:19, 25:16, 15:9) срещу Алианц (Милано) във втория полуфинал от финалната четворка на надпреварата, игран в пълната зала с 10 105 зрители на Двореца на спорта в Рим.

Матей Казийски изигра нов страхотен мач и бе над всички за Тренто с 27 точки (1 блок, 1 ас) за победата.

На финала Казийски и съотборниците му ще играят срещу изненадата Пиаченца, който по-рано прекъсна невероятната серия от 33 поредни победи на гранда Перуджа, като го би категорично с 3:0 гейма в първата полуфинална среща. 

Големият финал за Купата на Италия е днес (26 февруари) от 17,00 часа българско време и ще бъде даван пряко по Max Sport 1.

Български фенове на волейбола изгледаха на живо победата на Итас Трентино (Тренто) над Алианц (Милано) с 3:2 във втората полуфинална среща от турнира за Купата на Италия в Рим.

Родните фенове издъхнаха специален плакат в залата за Матей Казийски.

“Матей, очакваме те в националния отбор!”

Веднага след двубоя колегата Ивайло Пампулов от Max Sport говори с Матей Казийски и специално го попита дали има шанс да се завърне да игра за националния отбор на България.

“За момента, много трудно, много трудно. Аз говорих с Пламен. Реално си казахме, че за сега “НЕ”, но ако има някаква промяна, ще го съобщим”, заяви Матей Казийски пред камерата на Max Sport.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация