Шимунджа: Имаме предимство, но това е само първият мач

06:04
Шимунджа: Имаме предимство, но това е само първият мач

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа говори след успеха с 1:0 над Андерлехт в Лигата на конференциите. Специалистът изрази задоволство от аванса преди реванша, но изрази мнение, че футболистите му могат да играят много по-добре.


"Един труден мач срещу опонент, който иска да спечели. Имаме предимство, но това е само първият мач. Трябва да сме спокойни преди следващия сблъсък. Вярвам, че можем да играем много по-добре. Да, през първото полувреме създадохме три-четири много добри възможности, но не вкарахме още един гол. Не бях доволен от начина, по който играхме, след като падна гола. 


Андерлехт има много качествени футболисти. Ако бяхме вкарали още един-два гола, щяхме да се чувстваме много по-комфортно, но пак работата нямаше да е свършена. Бяхме анализирали Андерлехт много добре, те нямаха никакви положения през първите 45 минути. 


Проблемът беше, че загубихме няколко първи топки, те бяха по-бързи, ние трябва да сме спокойни с топката в краката. Да, имахме пасове по земя, това е важно за нас, имаме добри играчи на контраатака, трябва да се възползваме от слабостите на съперника", каза Анте Шимунджа след срещата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация