Тен Хаг: Не бих казал, че представянето ни е било възможно най-доброто

02:00
Тен Хаг: Не бих казал, че представянето ни е било възможно най-доброто

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изрази съжалението си от факта, че отборът не успя да постигне десета поредна победа във всички турнири. “Червените дяволи” водеха до последните секунди при гостуването си на Кристъл Палас, но домакините изравниха и попречиха на Юнайтед да измести градския си съперник Манчестър Сити от второто място в Премиър лийг. 

“Контролирахме срещата и вкарахме хубав гол. Не бих казал, че представянето ни е било възможно най-доброто, но като цяло играхме на ниво. Трябваше обаче повече да се постараем да вкараме второ попадение. При 2:0 всичко щеше да е решено”, каза Тен Хаг след двубоя. 

“Каземиро извърши нарушението инстинктивно, защото виждаше, че може да се стигне до опасност пред вратата ни. Когато получите гол една или две минути преди края, е много трудно да го върнете, но ние имахме такъв шанс чрез Каземиро. Трябва да си извлечем урок от случилото се”, добави нидерландецът. 

Тен Хаг коментира и наказанието на Каземиро, който заради натрупани картони ще пропусне дербито срещу Арсенал през уикенда. 

“Последния път победихме Арсенал без него, трябва да направим същото”, лаконичен беше мениджърът на Юнайтед.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация