Бензема: Приключих темата Франция

17:51
Бензема: Приключих темата Франция

Носителят на “Златната топка” за 2022 г. Карим Бензема говори преди финала за Суперкупата с Барселона.

“Искам да спечеля още една титла, още един трофей. В Мадрид винаги искат от нас да побеждаваме, искаме да донесем купата в Мадрид. В главата си трябва да сме готови за победа”, започна французинът.

Той не пропусна да похвали големия съперник Барселона: "Те са страхотен отбор, както винаги, но трябва да гледаме към себе си, а не към съперниците си".

Бензема не пожела да говори за случилото се по време на световното първенство: "Това е приключило. Важен е утрешният мач. Останалото е в миналото. Няма да говоря повече за Франция. Не мога да говоря повече за това. Ще отговоря само за финала за Суперкупата, но не и за Световното”.

“Тук съм, наслаждавам се на всеки мач и всяка тренировка. Продължавам година след година. Не знам колко дълго ще остана, но се наслаждавам на всеки ден в Реал Мадрид и няма да напусна клуба си заради мнението на другите. Бях контузен и затова не играх”.

Бензема говори и за посещението на Кристиано Роналдо, който вчера се видя с отбора на Реал Мадрид: “Надявам се, че той ще вкара много голове в Саудитска Арабия. Не ни трябват снимки, за да покажем, че сме приятели.Нямах време да се видя с Кристиано, защото тренировката му започна. Надявам се, че ще мога да го видя утре”, завърши той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация