Брентфорд привлече Ромео Бекъм

23:04
Брентфорд привлече Ромео Бекъм

От Брентфорд обявиха изненадващ трансфер, с който привличат втория син на легендарния Дейвид Бекъм - Ромео, от Интер Маями под наем до края на сезона. 20-годишният футболист обаче няма да играе за първия състав, а за клубния дубъл.

Ромео Бекъм играе като халф и досега се подвизаваше именно в дубъла на Интер Маями, за който през изминалата година изигра 20 мача в първенството на вторите отбори на клубовете от МЛС, където неговият тим завърши на шесто място в Източната конференция. Той завърши първи по асистенции в шампионата с десет такива, като към тях добави и два гола.

Младият играч има престой в академията на Арсенал, като от края на миналия сезон насам той тренира с младежите на Брентфорд. “Много съм горд и щастлив да бъда тук. Дойдох тук отначало, за да поддържам формата си по време на паузата между двата сезона. След това се появи възможността да се присъединя под наем и никога не съм бил толкова развълнуван. Кампанията в САЩ беше забавна и имаше много възходи и падения, но съм развълнуван да дойда тук и да видя какво мога да направя. Хареса ми тук.

Момчетата са толкова приятни и имат добра енергия. Обичам да идвам всеки ден и да ги виждам. Да тренирам вски ден с тях е забавно. Всички те са много талантливи играчи и ме карат да бъда още по-добър. Някои от тях ми дават по няколко ритника, а аз им отвръщам, но всички ние се трудим усърдно, за да ставаме по-добри, а треньорите се грижат за това. Те ми помогнаха значително през последните месеци и съм рзвълнуван да видя, че могат да ми помогнат наистина да прогресирам във футбола. Ако погледнете Брентфорд като клуб, той е много позитивен и бързоразвиващ се. Много съм благодарен да бъда тук”, заяви Бекъм-младши пред клубния сайт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация